Gree klímaberendezések

Miért válassza a GREE-t?

A GREE az egyik legnagyobb kapacitással rendelkező klímagyártó a világon és az egyetlen kínai légkondicionáló márka, ami elnyerte a „Világmárka” megnevezést a Minőségellenőrzési Hivataltól. A GREE gyár 2005 óta vezeti a lakossági klímaberendezések piacát, immár évente 60 millió berendezés gyártókapacitással. A GREE technológiai újításainak köszönhetően világszerte több, mint 300 millió felhasználó a bizonyítéka annak, hogy jól választott, amikor a GREE márka mellett döntött.

A Gree klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia.

Gree légkondicionálók, Bella Team Kft

Legfontosabb tulajdonságok:

Intelligens leolvasztás funkció:
A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni az Ön gépe számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést tesz lehetővé. Nyilvánvalóan ez egy jó megoldás, amivel Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el.

Memória funkció:
Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újra programozással, és amennyiben a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen alkalmas azokon a helyeken, ahol nem tartózkodnak folyamatosan emberek.

Gyors hűtés-fűtés funkció:
A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el.

Üzemállapot kijelzô:
Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét.

Alacsony feszültségű indítás:
Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE berendezések még probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, a klímagépe ekkor is ellátja feladatát.

Különféle egészségügyi szűrők:
A GREE különösen figyel az Ön megfelelő egészséges környezetének létrehozására. Rendelhető szűrő az eredeti zöld teából készített filter, aminek baktérium- és vírusfelfogó hatása kiemelkedő, és kifejezetten a dohányfüst semlegesítésére szolgáló anti-tabacco filter.

Csendes üzem:
A levegő befújásának módja egy modern szimulációs technológia által lett fejlesztve a zaj csökkentése érdekében a beltéri és a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja az Ön és környezete nyugalmát.

Időzítés:
Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kíván indítási időt, amikor a berendezés az előre beállított értékek szerint indul és üzemel. Amikor a berendezés működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kíván leállítási időt, amikor a berendezés automatikusan leáll, így igazodva az Ön igényeihez.

Légszűrőrendszer:
A beépített többrétegű szűrőrendszer az Ön szobájának levegőjéből nagy hatásfokkal szűri ki az ártalmas szennyeződéseket, baktériumokat.

Aktív szén szűrő:
Az aktív szénszűrő a keresztül haladó levegőből a mikroszkopikus szennyeződésen kívül a kellemetlen szagokat és gázok egy részét is közömbösíti.

Intelligens előlap:
Az Ön berendezésének előlap panelje zárva van, amennyiben nem működik. Bekapcsolás esetén a befúvó és az elszívó rész is megfelelő helyzetet vesz föl.

Páramentesítés üzemmód:
Magas páratartalom esetén, amennyiben Ön úgy akarja, a hőfoktól függetlenül a berendezésnél be tudja kapcsolni a nagy hatékonyságú párátlanítási funkciót.

Plazma szűrő:
Elektrosztatikusan feltöltött belső szűrőrendszer, még hatásosabb levegőminőség javítása céljából, a legkisebb méretű porszemcséket is képes kiszűrni.

Antiallergén szűrők:
A szűrőn lévő bevonat ártalmatlanítja az allergéneket.

Forgalmazó partnerek:

(A logókra kattintva megtekintheti a többi forgalmazókat)

Kérdése van?

Ha további információkat szeretne megtudni a szolgáltatásainkról vagy a saját egyedi igényeire szabott szolgáltatást szeretne, további tájékoztatásért állunk rendelkezésére, bízva abban, hogy leendő Megrendelőink között köszönthetjük!