Válasszon a márkák közül! 

Gree, Syen, Mitsubishi Electric, Daikin, Bosch, Polar Klímaberendezések forgalmazása, beszerelése, javítása, karbantartása országosan!

A GREE az egyik legnagyobb kapacitással rendelkező klímagyártó a világon és az egyetlen kínai légkondicionáló márka, ami elnyerte a „Világmárka” megnevezést a Minőségellenőrzési Hivataltól. A GREE gyár 2005 óta vezeti a lakossági klímaberendezések piacát, immár évente 60 millió berendezés gyártókapacitással. A GREE technológiai újításainak köszönhetően világszerte több, mint 300 millió felhasználó a bizonyítéka annak, hogy jól választott, amikor a GREE márka mellett döntött.

Bővebben a Gree klímákról!

Mitsubishi Electric immár több mint 90 éve egyaránt képvi-seli  a  tapasztalatot  és  az   innovációt.  Vállalatunk  minduntalan  új mércét állít fel a klímatechnika terén, és az átfogó termékkí-nálatnak  köszönhetően  a  világ  egyik  legjelentősebb  gyártójá-vá vált.

Bővebben a Mitsubishi klímákról!

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. Tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosítunk mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel vagyunk a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Bővebben a Daikin klímákról!

A Polar az első, kifejezetten kelet-közép európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka. Biztos lehet benne, hogy kedvező áru klímájával együtt a helyi igényeknek megfelelő megbízhatóság és magas minőség kerül otthonába.

Bővebben a Polar klímákról!

A Syen készülékek magyarországi forgalmazója több, mint 15 év sikeres szakmai múlttal rendelkezik, vezető szerepet betöltve a hazai klímapiacon. Szakértelme az otthoni hűtési és fűtési megoldásokban megkérdőjelezhetetlen.

Bővebben a Syen klímákról!

Mindenki ismeri a Bosch elkötelezettségét a minőség, az innováció és a széles termék – választékon (autóipari alkatrészek, kéziszer – számok, háztartási gépek, fűtéstechnikai termékek) belüli érték iránt. A Bosch az a márka, amit szívesen használunk otthonunkban és ajánlunk barátainknak és ismerőseinknek is egyaránt.

Bővebben a Bosch klímákról!

Kérdése van?

Ha a klímatechnikáról további információkat szeretne megtudni, állunk rendelkezésére, bízva abban, hogy leendő Megrendelőink között köszönthetjük!